Verzenden & retouren

Het verschepen Beleid
1. Bevestig de scheepvaart adres alvorens te betalen, kun je het beste naar het telefoonnummer voor contact vertrekken. Geef een geldig e-mailadres en e-mail checken nadat u hebt gekocht voor enige geactualiseerde informatie.
2. Items worden doorgaans verzonden binnen 3 werkdagen na betaling is geverifieerd (zat en zon-en feestdagen uitgesloten meeste nationale).
3. Zodra de zending heeft het pakket, zullen wij u het volgen aantal verzenden zodra het beschikbaar is. Pakket transittijd duurt normaal 7 tot 14 werkdagen, afhankelijk van de bestemming, vakanties en factoren die buiten de controle Postal Service. Als er een beetje vertraging, dan kunt u meer geduld hebben.

Teruggave beleid
1. We staan ​​alleen volledige terugbetalingen toe voor producten die problemen veroorzaakt door ons hebben.
2. Als het geretourneerde pakket niet alle onderdelen en accessoires bevat deze origineel verzonden werd, worden de kosten van de ontbrekende onderdelen afgetrokken van de totale prijs van het product en kan alleen rechtvaardigen een gedeeltelijke terugbetaling.
3. Als om welke reden je nodig hebt om de grootte, kleur, of de terugbetaling te veranderen is onder de reden van "verschil", zal de transport kosten worden afgetrokken van de totale prijs van het product.

Return Policy
Retourneren of uitwisselingen worden toegestaan, op voorwaarde dat de klant het product hebt gekocht via de website en het is binnen 30 dagen na datum van ontvangst. Neem dan contact met ons op als u nodig hebt om te ruilen of retourneren.
Alle pakketten worden verstuurd via een traceerbare methode, zoals de bevestiging van de VS postbezorging, UPS of Federal Express. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten verloren tijdens het transport. Zodra wij uw retour ontvangen, duurt het maximaal 5 werkdagen om uw terugkeer of uitwisseling te voltooien.
Terug